top of page
Sky

Creació d'unitats amb drons
als Ajuntaments i policies locals

El nostre principal objectiu és donar formació amb el nostre equip a les policies locals en l'ús de drons com a plataforma de control i vigilància dels seus municipis. Per fer-ho tenim l'última tecnologia en drons, el DJI Matrice 30T amb càmera termogràfica inclosa.

El servei es divideix en cinc fases i els agents obtindrien el certificat de pilot, radiotelefonista i el manual d'operacions obligatori on es detallen els tipus d'operacions.

Durant el període d'adaptació dels cossos policials, la nostra empresa dona la possibilitat de llogar els drons i els nostres serveis per pal·liar les despeses inicials.

1.

Una primera fase teòrica d'introducció als vehicles aeris no tripulats i la legislació vigent.

2.

Una segona fase introduint els sistemes utilitzats pels drons en tasques relacionades amb la policia local, càmeres RGB, càmeres termogràfiques, sistemes de seguiment, etc.

3.

Una tercera fase de pràctiques, posada en funcionament dels drons, vol, manteniment i vols reals de camp (per a aquesta fase cal obtenir prèviament els certificats corresponents).

4.

Assessorament durant tot el procés en l'obtenció de permisos i manuals obligatoris.

5.

Suport amb el nostre dron durant la fase d'entrenament previ a l'obtenció d'una unitat definitiva.

DFR Drone First Responder.

Aquest nou servei es basa en l'us dels drons com a primera intervenció abans que arribi la patrulla. Els drons poden arribar en qüestió de minuts als llocs dels fets i mitjançant la càmera enviar la informació al centre de control e informar als agents. Aquest servei és molt útil per evitar intervencions innecessàries o per oferir informació molt valuosa abans que arribi la patrulla, com per exemple si els sospitosos porten armes o no. El servei DFR ja està en marxa als EUA des de fa més de  10 anys. Catalonia Drone Support assessora a les policies locals per implementar aquest servei.

Control d'accessos, aforament
i controls de trànsit amb drons

El vol des de gran alçada permet detectar infraccions com la de parlar amb el mòbil mentre es condueix, o no respectar els senyals de trànsit.

 

D'altra banda, és molt més fàcil controlar l'afluència de persones i l'aforament d'una zona concreta des de l'aire. La informació es passa directament al centre de control a través del sistema Flyhub de DJI.

Control i vigilància
de plantacions il·legals

El fet que el dron tingui una visió gairebé completa des d'un sol punt i que disposi de càmera tèrmica,  permet detectar habitatges amb molta temperatura o una concentració inusual d'aparells de climatització, aquets són dos dels senyals inequívocs que pot haver-hi algun tipus de cultiu il·legal.

Control d'incendis a zones forestals

La capacitat de la càmera tèrmica localitza immediatament els focus de calor en zones forestals,  també permet el seguiment d'animals o persones que estiguin a la zona en aquell moment.

Creació de models en 3D d’accidents de trànsit

En qüestió de minuts podem desplegar un dron, fer unes fotografies de l’escena i crear un model en 3D de l’escenari on s’ha produït l'accident. Aproximadament en 30 minuts tenim el model fet.

bottom of page